Chokoladekage m. smørcreme

Så blev det tid til at genopfriske en af de gode gamle opskrifter!

Til kagen
  • 250 g smør
  • 500 g sukker
  • 4 æg
  • 400 g mel
  • 4½ tsk bagepulver
  • 3 tsk vaniliesukker
  • 6 spsk kakao
  • 1½ dl mælk
  • 1½ dl kogende vand
Til smørcreme

  • 125 g floremelis
  • 250 g smør
  • kogende vand
Fremgangsmåde

Smør og sukker piskes hvidt. Æggene tilsættes én efter én og piskes med en el-mixer. Melet afvejes og blandes med resten af de tørre ingredienser. De tørre ingredienser blandes ned i sukkermassen og mixes.
Kagen bages i en lille bradepande (35 x 25 cm) ved 175 grader C i ca. 60 min
Når kagen er kold, deles den på langs og smørcremen smøres i på bunden. låget ligges på, og pyntes med floremelis.

smørcremen røres også med en el-mixer. Smøret piskes med floremelissen og en lille skvis vand tilsættes. Cremen skal røres til en et lind og luftig.

OBS! Smøret skal være MEGET blødt, før det bliver rigtig godt.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar