The one and only.. Kanel Kage

Denne opskrift har jeg erhvervet mig af mine kære kusine, der bager den til hver eneste familiekomsammen - og jeg nyder den lige meget hver gang! Det er vigtigt at bemærke at kagen bliver dobbelt så god, når man laver en ekstra stor potion glasur.

Opskriften er
      • 500g sukker
      • 600g hvedemel
      • 175g smeltet margerine
      • 3spk kanel
      • 3tsk natron
      • 7½dl. kærnemælk
til glasuren
      • 175g margerine
      • 350g floremelis
      • 3spk kakao
      • 1æg
      • evt. 2spk kaffe

Alle de tørre ingredienser blandes i en skål for sig. Hvorefter kærnemælken mixes i - jeg bruger altid håndmixer, det er langt det nemmeste. Til sidst tilsættes margerinen - der er let afkølet. Det hele mixes indtil det har en lind konsistens..

Kagen skal bages ved 200C i ca. 20min.

** Bemærk - Glasuren skal på når kagen kommer ud af ovnen.

Billeder følger..

1 kommentar:

  1. Om nom nom nom .. *savler*.
    Hvornår skal vi smage den?

    SvarSlet