Gratis opskrift på hæklet suttepose



Materialer
Hæklenål str 3,5
50g bomuldsgarn 8/4
Knap 15mm

Fremgangsmåde
Der hækles med dobbelt garn - altså to tråde samtidig. Da man bruger tæt på et helt nøgle til en suttepose, bruger jeg altid én tråd udefra og én tråd indefra.

Omg 1: 6fm i magisk ring
Omg 2: udt i alle masker (12)
Omg 3: *1udt, 1fm* gentag *-* omgangen ud (18)
Omg 4: *1udt, 2fm* gentag *-* omgangen ud (24)
Omg 5: *1udt, 3fm* gentag *-* omgangen ud (30)
Omg 6: *1udt, 4fm* gentag *-* omgangen ud (36)
Omg 7: *1udt, 5fm* gentag *-* omgangen ud (42)
Omg 8: *1udt, 6fm* gentag *-* omgangen ud (48)
Omg 9: *1udt, 7fm* gentag *-* omgangen ud (54)
Omg 10: *1udt, 8fm* gentag *-* omgangen ud (60
Omg 11-18: fm i alle masker (60)
Omg 19: *1indt, 8fm* gentag *-* omgangen ud (54)
Omg 20-23: fm i alle masker (54)
Omg 24: *1indt, 7fm* gentag *-* omgangen ud (48)
Omg 25: fm i alle masker (48)
Omg 26: *1indt, 6fm* gentag *-* omgangen ud (42)
Bryd ikke garnet. Forsæt i stedet med hanken. 

Hank

Der hækles nu frem og tilbage. *Lav 4fm, vend med 1lm*. Gentag dette indtil du har lavet 30rækker.
Knaphullet laves fra retsiden således: *1fm, 2lm, spring 2fm over, 1fm*. Vend med 1lm, lav 4fm, hvoraf de midterste to laves OMKRING luftmaskerne. 

Kantmasker

Der hækles en kant af fastmasker langs hanken og km på kanten af posen. På hanken laves 1fm på række.

Afslut med at sy en knap i passende størrelse på på forsiden af hanken nede hvor hanken starter på posen. 

11 kommentarer:

  1. Der mangler lidt info, hvordan afsluttes omgangen? Bruges der kædemasker eller går den i spiral?

    SvarSlet

  2. Hej,
    Leder du efter et lovligt lån?
    Er du blevet afvist af dine banker?
    Du har brug for penge af den ene eller anden grund.
    Du er oprigtig og ærlig
    Du skal bruge et lån til at betale din gæld, regninger el
    gennemføre et projekt?
    Du har altid en mulighed.
    Mere bekymrende tilbyder vi lån fra €5.000,
    hurtig og pålidelig med en årlig rente på 3%. Vi er
    pålidelig
    Hvis du er interesseret, så tøv ikke med at kontakte os direkte.
    mail: marcdupon18@gmail.com

    SvarSlet
  3. Hvor bred er den ca. i omkreds?☺️

    SvarSlet
  4. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: (dakany.endre@gmail.com)

    lånetilbud

    SvarSlet
  5. Har du brug for lån? personlige lån? erhvervslån? realkreditlån? landbrugs- og projektfinansiering? vi giver alle former for lån til 2% rente! Kontakt Email; dakany.endre@gmail.com

    SvarSlet
  6. Hallo!
    Jeg er Claudia Mölleken, jeg så kommentarer fra folk som allerede har fått lånet sitt fra en gudfryktig mann kalt Gerard w, og så bestemte jeg meg for å søke etter anbefalingene deres, og for bare noen timer siden bekreftet jeg på min egen personlige bankkonto et totalbeløp som jeg ba om til. Dette er virkelig gode nyheter, og jeg råder alle som trenger ekte lån til å søke via e-posten deres (thompson.loanservice@gmail.com). Jeg er glad nå som jeg har fått lånet jeg ba om.

    SvarSlet
  7. Hej og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mit navn er Claudia Klein, jeg er en långiver og også en finansiel konsulent. Jeg tilbyder alle former for låneydelser

    Har du hårdt brug for økonomisk forstærkning? Har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at kontakte mit firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langfristede og kortfristede lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro, og vi giver lån til en lav rente på 3% om året. Mit firma hjælper dig med at nå en række forskellige mål med en bred vifte af låneprodukter.

    Jeg anerkender, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det, har mange mennesker det så svært at få et aktielån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager.

    Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det

    Vi leverer 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Modtag et svar med det samme

    Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du mangler kontanter, bare skriv til os, og du vil modtage et lån.

    Din økonomiske frihed er i dine hænder!!

    SvarSlet
  8. #3Jeg vil gerne anbefale jer alle til en troværdig og oprigtig privatlåner, som godkendte mit lån til mig lige inden for få timer efter så mange mislykkede forsøg på at få et lån, jeg var overrasket og glad over, at den private långiver reddede mig og tilbød mig en lån med 2% rente, kontakt hende nu, hvis du har brug for et akut lån Email: (christywalton355@gmail.com) eller whatsapp ham +12522852093

    SvarSlet
  9. Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik.

    Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsesrater
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online ansøgning.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte gebyrer

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

    SvarSlet
  10. God dag ,

    Jeg er meget spændt efter at have fået mit personlige lån til at købe en bil fra Mrs Marion Jansen Loan Help LTD efter at være blevet snydt to gange af falske långivere, til Gud almægtig blev jeg præsenteret for Mrs Marion Jansen Loan Help LTD af en kollega som også fik et lån til hans virksomhedsudvidelse, og til min største overraskelse fik jeg et lån på $25.000 USD i dag.

    Jeg opfordrer jer alle, der har behov for et lån, til at kontakte fru Marion Jansen via e-mail for en låneansøgning: marionjansen00@gmail.com


    Tak

    SvarSlet
  11. Har du brug for et hurtigt og hurtigt lån for at løse dine økonomiske behov, tilbyder vi lån fra €3.000,00 til €100.000.000 Max, Vi er pålidelige, kontakt lånekreditoren på e-mail: elenanino0007@gmail.com

    SvarSlet